Alla älskar valfrihet

Chansa inte med koppar – bygg fiber hela vägen. Stadsnätet innebär en framtidssäker investering i fastigheten. Vi ger er utbyggnadsbar kapacitet, hög leveranssäkerhet och total valfrihet. Dessutom får ni tillgång till den infrastruktur som kommer att vara grunden för den framtida distributionen av data, radio, tv, musik och mycket mer.
Finet ansluter inte enskilda lägenheter, vi ansluter fastigheter. Bor du i en bostadsrättsförening eller i en samfällighetsförening är det föreningens styrelse som för diskussionen om fiberanslutning med Finet. Som medlem i föreningen kan du påverka och lyfta frågan till styrelsen. Stadsnät handlar inte bara om snabbare internet och lägre priser, utan också om de boendes valfrihet. Med Stadsnätet kan var och en själv välja sina bredbandstjänster – precis som man väljer sin egen morgontidning. Stadsnätet erbjuder full valfrihet av bland annat Internet, tv och telefoni med många konkurrerande leverantörer som erbjuder en mångfald med tjänster.

Intresseanmälan för föreningen

Är du styrelsens kontaktperson i frågan kan du klicka på knappen till höger och göra en intresseanmälan från föreningen. Vi kontaktar dig då för ett personligt möte där och en besiktning av förutsättningarna. Därefter får du ett avtalsförslag och beslutsunderlag för fortsatt diskussion.
brfinterest