Ta klivet in i framtiden med Finet

Kapacitetsbehoven på Internet fördubblas var 18:e månad. Riktigt snabba fibernät är därför den enda lösningen på morgondagens behov. Fibernäten kan leverera i princip obegränsad prestanda. Trafiken i fibernäten skickas med ljusets hastighet.
laptopgirl
När ADSL och kabel-tv utlovar 50 eller 100 Mbit/s så är det ytterst få kunder som får uppleva det. Dessutom är inte trafiken dubbelriktad. Så om du kommer upp i 50 Mbit/s när du hämtar data så kan du bara skicka i 0,5 - 1 Mbit/s.
I fibernätet har du samma hastighet i båda riktningarna. Dessutom är en 100/100-tjänst billigare, snabbare och utan inlåsningar eller långa bindningstider. Du slipper modem och krångel. På köpet får du ett antal olika Internetleverantörer att välja mellan och kan byta när du vill.

Över 130 tjänster att välja mellan

I Finspångs kommun är det vi som ansluter fastigheterna till stadsnätet, medan du fyller det med innehåll utifrån dina behov. Det finns internettjänster för dig som vill surfa, maila och betala räkningar, likväl för dig som behöver en värstingtjänst på 1 Gbit/s, och allt däremellan!
Uppsägningstiden är kort, så du kan lätt byta leverantör. Konkurrensen leder till bättre service, lägre priser och ett ständigt förbättrat utbud.
Jämför priser och innehåll och gör därefter ditt val. Tjänster, priser och fakta hittar du i Tjänsteguiden.