Ny tjänsteleverantör i stadsnätet

TH1NG meddelar att de nu lanseras i Finspångs stadnät (Finet)

TH1NG egna ord om lanseringen:

"Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta och säkra uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Finet. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi tar ett helhetsansvar för kommunikationen och säkerheten både på internet och i hemmet samt på företaget och i samhället. Vi levererar ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG är nu inne i slutfasen av sin nationella lansering i öppna nät och etablerar sig i Finet, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra innovativa tjänster till både privatkunder, företag och kommuner runt om i landet. TH1NG är ett innovativt bolag i framkant som finns på de flesta orter i Sverige och vi har lång erfarenhet av internet, IoT och säkerhetslösningar, säger Kim Liljegren, Marknadschef för TH1NG."