Sappa Villa
AB Sappa

Sappa Villa

sappa_pngSappa villa är en kombination av Sappa Alltid och ett digitalt basutbud, tillsammans ger dom dig tillgång till 30 riktigt bra kanaler. (se kanalerna här nedan)
För att kunna se digital-TV behöver du en digitalmottagare i form utav en box eller TV-modul. Utrustningen beställer du i kontakt med Sappa efter att vi hanterat din intresseanmälan.

Det analoga basutbudet ser du fritt direkt via ditt antennuttag, på alla tv-apparater och det digitala basutbudet kan du se via en digitalbox eller tv-modul från oss. Sappa Villa är tillgänglig för dig som har en kabel tv-tjänst.

Kostnad för utrustning tillkommer.
Dilog DCT-280HD från 0 kr (vid tecknande av 24 månader avtal)
TV-Modul från 0 kr (vid tecknande av 24 månader avtal)

SÅ HÄR BESTÄLLER DU SAPPA VILLA
Beställ direkt på här på sappa.se/villa. Om du lägger en beställning på denna portal så klassas den som en intresseanmälan, vilket innebär att vi kommer kontakta dig efter lagd intressanmälan. Det är därför fördelaktigt att du lägger din beställning på sappa.se

Vill du ha ännu mera tv kan du sen välja och vraka bland våra digitala kanaler och paket.
Läs mer om Sappa och vårt digitala utbud på sappa.se/tv/kanalpaket eller kontakta oss på 077-444 47 44.

Välkommen till sappa.se för att göra din beställning!
Denna information tillhandahålls av AB Sappa Denna information tillhandahålls av AB Sappa
svt1svt1HDsvt2svt2HDBarnkanalenHD2kunskapskanalensvt24HDtv3tv44hd2kanal5tv67anTV8kanal9tv10Kanal1112andiscoveryChannelInvestigation_Discoveryanimalplaneteurosport1eurosport2hdmtv2disneyChannel2disneyXDsappakanalentv11axess.setlcfox
question
Kan jag få den här tjänsten?
Sök på din adress och se om du kan beställa den här tjänsten
money Pris
Startpris: 395 kr, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: Inget, Leveranstid: 1, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om AB Sappa

Med Sappa får du tv utan krångel. Vi har riktigt bra och tillgänglig kundservice, som du når utan knappval, och alla tv-kanaler du kan tänka dig. Dessutom har vi rimliga avtalstider och bara en månads uppsägningstid. TV SOM DU VILL.